Rólam

Sokszor olvassuk, halljuk fiataloktól és idősebbektől egyaránt a kissé cinikus megfogalmazást: aki nincs fent a Facebookon, az nem is létezik.
Gyakran mondják, hogy az Internet személytelenné teszi a kapcsolatokat, de ha félre tesszük a demagógiát, be kell, lássuk, hogy a technológia fejlődése ma már olyan intenzitású kapcsolattartási lehetőségeket biztosít, melyet korábban elképzelni sem tudtunk.

A technológia vívmányait lehet szeretni vagy nem szeretni, egy biztos: ha nem élünk a pozitív lehetőségeivel, akkor a jelenlegi világban megfosztjuk magunkat a sikerektől és másokat attól a lehetőségtől, hogy megismerhessenek bennünket. Legyen szó termékről, szolgáltatásról, intézményről vagy éppen saját magunkról.

Kétgyermekes édesanyaként igyekszem odafigyelni a család életének minőségére, és azt figyeltem meg, hogy az elmúlt időszakban szinte minden szervezési feladatot az Internet segítségével oldottam meg, legyen szó nyaralásról, autóról, ügyintézésről, játszóházról, táplálkozásról és a sort még hosszan folytathatnám.
Távközlési technikus, szoftverüzemeltető OKJ, műszaki menedzser (szervező és informatika szakirányon), mérnök-tanár, valamint informatikatanár végzettséggel rendelkezem. Emellett folyamatosan képzem magam ebben a dinamikusan fejlődő szakmában.
Weboldalas munkáim egyikét édesanyám egyszemélyes ruhajavító műhelyének készítettem. A Facebook oldal és a weblap elkészítése előtt ő maga sem gondolta volna, hogy az online megjelenés ily mértékben bővíti majd rövid időn belül az ügyfélkörét. Ma már nem csak az ország minden pontjáról érkeznek érdeklődők és ügyfelek, de édesanyám is gyakran az Internet segítségével szerzi be és kutatja fel a különböző anyagokat, eszközöket, berendezéseket.

Senkeiné Baranyai Judit vagyok, 15 éve dolgozom az informatika különböző területein.
Kezdetben statikus HTML oldalakat készítettem, és Flash bannereket terveztem nagyrészt kisvállalkozások számára. Majd az informatika fejlődésével és a megrendelői igényekkel összhangban munkámban egyre inkább a dinamikus weboldalak, portálok, webáruházak kerültek előtérbe Joomla vagy WordPress CMS rendszerekre építve. Emellett vállaltam és vállalok jelenleg is grafikai tervezést. Számos vállalkozást segítettem a sikeres online piacra lépésben és az online marketing területén. Tapasztalatokat szereztem a keresőoptimalizálás, webszövegírás, linképítés, közösségi média marketing, média-, hír- és reklámmenedzsment  területén.
 
Ma már az Interneten fellelhető eszközök segítségével egy kezdő felhasználó is képes Facebook oldalt vagy egyszerű weboldalt létrehozni. Ahhoz azonban, hogy az internetes megjelenések a képviselt színvonalat és az elvárt eredményt mindig naprakészen és hatékonyan hozzák, elengedhetetlen, hogy az oldal készítője ismerje a weblapkészítés trendjeit, a különböző kereső szolgáltatók működési elveit és logikai rendszerét, az online marketing eszközöket annak érdekében, hogy ne csak egy szép, de egy könnyen használható és megtalálható oldal tulajdonosai lehessünk.
 

Amiben a segítségedre lehetek:

  • Weboldal készítés, fejlesztés, frissítés, karbantartás, optimalizálás, átalakítás, landing page készítés stb.
  • Webáruház készítés, webshop üzemeltetés
  • Online marketing: keresőoptimalizálás, link építés, tartalomfejlesztés, webszöveg írás, szlogen készítés, közösségi média marketing (Facebook oldal, Youtube csatorna stb. létrehozás, karbantartás), média-, hír- és reklámmenedzsment
  • Grafikai tervezés: online (pl. facebook borító, profilkép készítés…;  ) és offline (pl. névjegykártya, plakát, szórólap, matrica, oklevél, hirdetés, molinó, roll-up stb.) anyagok tervezése, infografika készítés, logó tervezés…
  • Online marketing tanácsadás
  • Admin oktatás
mottónk

Inspiráció. Kreativitás. Fejlődés.

Értékesíts hatékonyan az interneten! Fordulj hozzánk bizalommal.

Kérj árajánlatot most >>